• Du er her:
 • Om os
 • Y's Mens Club Vejle Vadestedet står bag YSDESIGN

  I Y's Mens Club Vejle Vadestedet www.vejlevadestedet.ysmen.dk har vi i et stykke tid arbejdet med en ide om at designe og sælge forskellige Y´s Mens artikler til de øvrige klubber i Region Danmark. Vi har længe syntes, at de artikler der er til rådighed er for dårlige eller designmæssigt ikke lever op til de kvalitetsstandarder, vi gerne vil være garanter for og som vi synes bevægelsen fortjener.

  Der har de senere år været arbejdet meget med PR. At gøre vores bevægelse mere synlig er en nødvendig strategi. Bearbejdning af pressen er langt mere systematisk. Vi har udgivet et nyt blad "WAI" og senest har Regionen udarbejdet en ny "Designmanual".

   

  Y’s DESIGN vil hjælpe denne strategi yderligere på vej.

  Vi tilbyder næsten alt indenfor reklameartikler og tekstilprodukter med Y's Mens emblem og logo. Vi vil som udgangs punkt tilbyde nedenstående produktgrupper, men kan skaffe meget andet såfremt antal styk der bestilles, er stort nok.

  Vi vil kunne levere herreskjorter i 100% strygelet kvalitet fra kendt dansk skjortefabrik, slips, tørklæder, poloshirt til damer og herrer i bomuld med 5% elastan / stretch (kan leveres i 15 farver), forklæder, kasketter, solskygger, LED nøglering med vognpantmønt, refleksvest, muleposer, revisorposer (kraftige PVC), dokumenttaske, Roll-up m.m. Alt kan leveres med Y's Mens emblemet (trekant uden globus) og nogle produkter kan også leveres med Y's Mens logoet.

  Projektet

  Vi går i gang med dette projekt efter at have fået fuld opbakning af Regionsledelsen (se evt. under Om os i menuen øverst tv.), som vi også frem over hele tiden vil være i tæt kontakt med. Vi vil designmæssigt strengt følge den nye designmanual. Dvs. at farver altid vil være de rigtige.

  Logo og emblemer vil være helt efter bogen.

  Vi præsenterede vores nye forretning på Regionskonferencen i Horsens. Her viste vi vores nye standard kollektion.

  Vi vil gøre opmærksom på, at det ikke kun er muligt at købe fra vores standard kollektion. Der vil også være tale om, at vi vil stå for at skaffe andre produkter efter klubbernes egne ønsker.

  I disse tilfælde vil vi sikre at design vil være korrekt samt at prisen er rigtig, idet vi vil bruge vores professionelle indkøbere til at forhandle med relevante producenter.

  Vi forestiller os ikke, at forretningen vil give overskud i begyndelsen, men efter nogle år, skulle der kunne genereres et overskud. Dette overskud har vi allerede nu besluttet, at videregive til årets aktuelle regionsprojekt.

  Vi ved også, at vi i nogen omfang, kunne komme i konkurrence med de klubber som også sælger forskellige produkter. Vores forhåbning er, at disse klubber fremover vil købe deres vare hos os, fordi vi kan levere det rigtige design til den rigtige pris.

  Allerede nu er klubberne velkomne til at kontakte os og diskutere ideer og afgive bestilling på produkter. Vores kontaktperson er Lars Grønfeldt som kan træffes på mobil 29 64 67 03 eller på mail ysdesign2015(at)gmail.com

   

  Y’s mens Club Vejle Vadestedet står bag Regionens nye PR tiltag

  Fra Region Danmarks nyhedsbrev i marts 2014:

  Y’s mens Club Vejle Vadestedet står bag Regionens nye PR tiltag, der har fået navnet Y’s DESIGN. Fra klubbens salgsudvalg har vi modtaget følgende.

  I Vejle Vadestedet har vi i et stykke tid arbejdet med en ide om at designe og sælge forskellige Y´s Mens artikler til de øvrige klubber i Region Danmark. Vi har længe syntes, at de artikler der er til rådighed er for dårlige eller designmæssigt ikke lever op til de kvalitetsstandarder, vi gerne vil være garanter for og som vi synes bevægelsen fortjener.

  Der har de senere år været arbejdet meget med PR. At gøre vores bevægelse mere synlig er en nødvendig strategi. Bearbejdning af pressen er langt mere systematisk. Vi har udgivet et nyt blad "WAI" og senest har Regionen udarbejdet en ny "Designmanual".

  Det hele er med til at synliggøre vores bevægelse. Vi er sikre på at Y’s DESIGN vil hjælpe denne strategi yderligere på vej.